Njih dvoje sa nestrpljenjem čekaju trenutak kada će se upoznati sa bićem koje se trenutno skriva u maminom stomaku. Njih dvoje su zaokupljeni pripremama za novi period u svom životu. Njih dvoje su preplavljeni emocijama - čas srećni, čas veseli, čas zabrinuti, a nekada, i pomalo uplašeni. Njih dvoje su nezaustavljivi stvaraoci koji esenciju svoje ljubavi pretaču u sjajni novi život. Njih dvoje su roditelji na putu nastanka!

1. juna se obilježava njihov dan, Međunarodni dan roditelja.

Svim roditeljima koji očekuju bebu i do 01. juna 2022. se odluče da matične ćelije svoje bebe nakon porođaja sačuvaju u Bio Save-u, poklanjamo 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja po cijeni za 20.

Obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina plaćanja, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 033 742 856 ili 063 215 400 ili putem mejla na i@bio-save.ba

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!