BIO SAVE HAPPY WEEK

BIO SAVE HAPPY WEEK

Sačuvajte matične ćelije do 31. marta i uštedite 300 €!

U subotu i nedelju 23. i 24.03.2024. u svim Bio Save kancelarijama u BiH održava se "Bio Save Happy Weekend"!

Zbog velikog interesovanja i nedovoljnog broja termina da primimo sve zainteresovane trudnice, Bio Save Weekend ponuda je produžena do kraja mjeseca. Drugim rečima, Bio Save Weekend je postao BioSave Week:

Sve trudnice koje do 31. marta sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, ostvaruju popust od 300 € ( 2.290 € umjesto 2.590 €, za 20 godina čuvanja u Njemačkoj).

Sve što je potrebno je da se pojavite u zakazanom terminu u jednoj od Bio Save kancelarija, u Sarajevu ili Banja Luci. Ukoliko niste iz navedenih gradova ili vam više odgovara da ne dolazite u kancelariju, sastanak možemo obaviti i onLine. Pozovite nas da dogovorimo tačan termin i način kako ćemo komunicirati.

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 033 742 856 ili 063 215 400 ili pošaljite email na i@bio-save.ba

Ukoliko niste iz navedenih gradova ili vam više odgovara da ne dolazite u kancelariju, sastanak možemo obaviti i onLine. Pozovite nas da dogovorimo tačan termin i način kako ćemo komunicirati.

Takođe, obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja.  Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i na 12 rata uz 0% kamate.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Detaljan cjenovnik svih raspoloživih paketa za čuvanje matičnih ćelija možete pogledati na slijedećem linku: Cjenovnik matičnih ćelija
napomena: cjenovnik prikazuje redovne cijene bez uračunatih popusta

  ZAŠTO SE ČUVAJU MATIČNE ĆELIJE BEBE?

  • Jedna od 100 osoba tokom života ima potrebu za terapijom matičnim ćelijama
  • Matične ćelije pomažu u terapijama preko 80 onkoloških i hematoloških oboljenja, autizma, cerebralne paralize, …
  • Postoji samo jedna prilika kada se mogu sačuvati - na porođaju
  • Ulaganjem u čuvanje matičnih ćelija, kupujemo "ulaznicu" za budućnost medicine za svoje dete.  

Because We Care!

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In