BIO SAVE HAPPY WEEKEND je produežen!

BIO SAVE HAPPY WEEKEND je produežen!

Sačuvajte matične ćelije svoje bebe do 31. marta i uštedite 300 €!

U subotu i nedelju 25. i 26.03.2023. u svim Bio Save kancelarijama u BiH održava se "Bio Save Happy Weekend"!

Zbog velikog interesovanja i potrebe za većim brojem termina, Bio Save Happy Weekend je produžen i postao je Bio Save Happy Week!

Sve trudnice koje do 31. marta 2023. sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe u Bio Save-u, ostvaruju popust od 300 € (1,890 € umesto 2,190 € za period od 20 godina).

Sve što je potrebno je da se pojavite u zakazanom terminu u jednoj od Bio Save kancelarija, u Sarajevu ili Banja Luci. Za zakazivanje termina i sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 033 742 856 ili (063 215 400) ili pošaljite email na i@bio-save.ba

Ukoliko niste iz navedenih gradova ili vam više odgovara da ne dolazite u kancelariju, sastanak možemo obaviti i onLine. Pozovite nas da dogovorimo tačan termin i način kako ćemo komunicirati.

Takođe, obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajnih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi! 

Detaljan cjenovnik svih raspoloživih paketa za čuvanje matičnih ćelija možete pogledati na slijedećem linku: Cjenovnik matičnih ćelija
napomena: cjenovnik prikazuje redovne cijene bez uračunatih popusta

Ukoliko se sačuvani genetski materijal iz matičnih ćelija može upotrebiti za spasavanje života, onda smo dužni da to i učinimo - Lord Robert Vinston, Britanski naučnik, pionir 'in vitro' tehnike fertilizacije

 

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In