Bio Save Black Friday

Bio Save Black Friday

Specijalne cijene čuvanja matičnih ćelija do kraja novembra

U mjesecu kada se Black Friday obilježava velikim popustima i najboljim ponudama u godini, Bio Save je svojim trudnicama pripremio SPECIJALNU CIJENU za čuvanje matičnih ćelija svoje bebe:

  • ukoliko se odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe na period od 20 godina uštedit ćete 400 €  (umjesto 2,190 €, Black Friday cijena je 1,790 €)
  • ukoliko se odlučite da sačuvate matične ćelije svoje bebe na period od 50 godina uštedit ćete čak 600 € (umjesto 2,690 €, Black Friday cijena je 2,090 €)

Obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi!

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 033 742 856 ili 063 215 406 ili putem email-a na i@bio-save.ba

Detaljan cjenovnik čuvanja matičnih ćelija sa prikazom rata možete pogledati na slijedećem linku: Cjenovnik Matičnih Ćelija (Black Friday popust nije uračunat i dodaje se naknadno)

 

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In