Poklon 10 dodatnih godina

Poklon 10 dodatnih godina

Pridružite se akciji širenja svijesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija

Jul mjesec je u svijetu proglašen mjesecom širenja svijesti o važnosti čuvanja krvi iz pupčane vrpce bebe. Radi se zapravo o matičnim ćelijama koja se prilikom porođaja prikupljaju iz bebine pupčane vrpce kojom je ona vezana za majku. Naučnoj zajednici bilo je potrebno više decenija istraživanja da shvati koliko  krv iz pupčane vrpce može biti korisna zbog specifičnih matičnih ćelija koje se u njoj nalaze. Danas se one koriste širom svijeta za liječenje brojnih bolesti, a jul mesec koristimo za “spašavanje života” širenjem informacija i edukacijom ljudi o njihovim izuzetnim mogućnostima i važnosti da se krv iz pupčane vrpce sačuva prilikom porođaja.

Kao i svakog jula, Bio Save se pridružuje ovoj akciji i svim trudnicama koje do kraja jula odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u, poklanja 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja po cijeni za 20.

Takođe, obezbijedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate.

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na  033 742 856 ili 063 215 400, ili pošaljite email na i@bio-save.ba

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi

Cjenovnik matičnih ćelija i uslove plaćanja pogledajte na slijedećem linku: Cjenovnik Matičnih Ćelija. Popusti i pokloni se naknadno dodaju.

 

Da li ste znali?

  • Zbog nerazvijenosti svijesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija iz pupčanika, preko 95% porođaja u svijetu prođe bez sačuvanog uzorka krvi iz pupčanika
  • Iako su matične ćelije otkrivene još 1978 godine, prvi put su za liječenje korištene 1988. Od tada počinje njihov uspon u medicini.
  • Danas se koriste u liječenju leukemije, različitih krvnih bolesti, alchajmerove bolesti, poremećaja imunog sistema, itd.
  • Posljednjih godina u medicini je najveća pažnja usmjerena na istraživanja koja za liječenje koriste matične ćelije.
  • Rafael Nadal, Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam su samo neki od poznatih sportista koji su za liječenje svojih povreda koristili matične ćelije iz pupčanika.

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In