Poklon 10 dodatnih godina

Poklon 10 dodatnih godina

Pridružite se akciji širenja svijesti o važnosti čuvanja matičnih ćelija

Jul mesec je u svijetu proglašen mjesecom širenja svijesti o važnosti čuvanja krvi iz pupčanika bebe. Radi se zapravo o krvi koja se prilikom porođaja prikupi iz bebine posteljice i pupčane vrpce kojom je ona vezana za majku. Čak i doktorima su bile potrebne godine da shvate koliko ova krv može biti korisna zbog specifičnih matičnih ćelija koje se u njoj nalaze.

Danas se one koriste širom svijeta za liječenje brojnih bolesti, a jul mesec koristimo za “spašavanje života” širenjem informacija i edukacijom ljudi o njihovim izuzetnim mogućnostima i važnosti da se krv sačuva prilikom porođaja.

Kao i svakog jula, Bio Save se posebno pridružuje ovoj akciji i svim trudnicama koje do kraja jula odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u, poklanja 10 dodatnih godina čuvanja matičnih ćelija - 30 godina čuvanja po cijeni za 20.

Obezbedili smo vam i najbolje uslove plaćanja. Pored uobičajenih načina, plaćanje je moguće obaviti i putem kreditne linije Bio Save-a do 12 rata uz 0% kamate.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu. Sačuvajte matične ćelije svoje bebe u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi

Za zakazivanje sastanka i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati telefonom na 033 742 856 ili 063 215 406 ili putem mejla na i@bio-save.ba

Pogledajte Cijenovnik čuvanja matičnih ćelija i/ili izračunajte mijesečnu ratu

 

Da li ste znali?

  • Iako su matične ćelije otkrivene još 1978 godine, prvi put su za liječenje korištene 1988. Od tada počinje njihov uspon u medicini.
  • Danas se koriste u liječenju leukemije, različitih krvnih bolesti, alchajmerove bolesti, poremećaja imunog sistema, itd.
  • Posljednjih godina, najveće investicije u medicini se usmeravaju u istraživanja koja za liječenje koriste matične ćelije.
  • Rafael Nadal, Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam su koristili matične ćelije iz pupčanika za liječenje svojih povreda.

 

Saznajte još:

Cijene čuvanja matičnih ćelija?

Šta su matične ćelije?

Zašto sačuvati matične ćelije?

Koja oboljenja liječe matične ćelije?

O kompaniji Bio Save

Zašto sačuvati matične ćelije u Bio Save-u?

Sign In