Bebologija

Bebologija

Specijalistička pedijatrijska ordinacija Beograd

Tim specijalističke ordinacije iz oblasti pedijatrije, Bebologija, čine provjereni specijalisti - pedijatri, dr Miloš Relić, dr Jelena Jovanović kao i  kolege konsultanti, dr Rade Ružić, dr Slađana Pajić, zatim iskusne medicinske sestre, Snežana Milić i Tatjana Stevanović kao i doktori različitih užih specijalnosti: dr Jelena Pejanović-dečiji hirurg, dr Smilja Rančić-  radiolog, dr Gordana Miloševski Lomić-nefrolog, dr Rade Jagodić-fizijatar, dr Dušan Abramović-dečiji ortoped, dr Zorica Šijan-gastroenterolog, dr Dimitrije Nikolić i dr Aleksandar Dimitrijević-neurolozi, dr Snežana Rsovac-pulmolog, Milica Vakić, logoped.

Mi smo tu, da na jednom mestu objedinimo znanje i iskustvo iz različitih oblasti pedijatrije i da naši “mali-veliki” pacijenti dobiju adekvatnu dijagnozu i efikasno liječenje, savjet o rastu i razvoju, ishrani i njezi, po najsavremenijim protokolima i saznanjima iz klasične i komplementarne medicine.

dr. Miloš Relić

dr. Miloš Relić

Pedijatar

dr. Jelena Jovanović

dr. Jelena Jovanović

Pedijatar

Specijalista pedijatrije, osnivač je ordinacije Bebologija, prepoznat od mnogih porodica, a naročito mališana, kao doktor koji odnosi strah, a donosi osmjeh. Pedijatar s iskustvom preko dve decenije.

Prethodno je radio u DZ Novi Beograd. Predavač je u brojnim u školama roditeljstva i redovni predavač  na seminarima za patronažne sestre. Obavlja kompletan pedijatrijski pregled i ultrazvučni pregled kukova beba. Ostvario je mnoga TV gostovanja u emisijama  iz oblasti pedijatrije.

Doktor, pedijatar, magistar ishrane sa cjelovitim (holističkim) obrazovanjem i pristupom. Obožava da prati novine u nauci, a u svoj praksi od beba i djece najviše uči. Ima iza sebe 28 godina rada u Domovima zdravlja, ordinaciji „Holitimed„, „Institutu za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora“, ...

Osmislila je i držala brojna savetovališta i radionice za  trudnice, bebe, djecu, školarce. Bebama i roditeljima pruža posebnu tehniku pregleda i terapije - Bebin ples.

ms Snežana Milić

ms Snežana Milić

Medicinska sestra

ms Tatjana Stevanović

ms Tatjana Stevanović

Medicinska sestra

Snežana Milić, medicinska sestra pedijatrijskog smjera sa trideset godina radnog iskustva. Radila je u DZ Novi Beograd u službi dječijeg i školskog dispanzera. Glavna sestra u ordinaciji Bebologija od njenog osnivanja.

Pedijatrijska sestra i strukovni nutricionista, sa preko 25 godina radnog iskustva u DZ Rakovica. Radila je kao savjetnica u Halo bebi. Održala je brojna predavanja o ishrani u trudnoći u okviru školice roditeljstva Mlečni put. 

Da li ste znali?

Svi budući roditelji koji se odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe, potpisivanjem ugovora dobijaju još jedan veoma vrijedan poklon. Prvih 6 mjeseci Vašoj bebi darujemo besplatne pedijatrijske preglede u ordinaciji “Bebologija” kod vrhunskih pedijatara!

Bebologija Pedijatrijska ordinacija

Bebologija je smještena na Dedinju, u Beogradu, preko puta Hyde parka. Medicinsku djelatnost obavljamo u tri ordinacije u prostoru od preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve najviše zahtjeve koje nalažu evropski standardi, posjedujemo 2 odvojena ulaza (za zdravu i za bolesnu djecu), poseban toalet za djecu prilagodjen njihovoj "veličini" i potrebama, prostor za dojenje, komfornu čekaonicu-igraonicu... i još mnogo toga!

Vaše zdravlje i bezbrižnost su razlog postojanja Bebologije.

Dobro nam došli!

Bebologija Pedijatrijska ordinacija

Za više informacija nas pozovite na telefon ordinacije „Bebologija“ u Beogradu:

  • 011 41 44 950
  • 069 41 44 950

Sign In