Iskustva klijenata

Iskustva klijenata

Drugi o nama

   Belma Hodžić

Za Bio Save sam prvi put čula od svog ginekologa iako sam planirala uraditi drugi prenatalni test. Doktor mi je objasnio da u Bio Save-u nalaze dobijem za tri dana i da imam besplatno genetičko savjetovanje kod njih što je meni bilo jako bitno. Sada sam sigurna da sam napravila ispravnu odluku te sam ih preporučila i svim svojim prijateljicama. 

  Milica Nešković

S obzirom da sam u prvoj trudnoći radila Harmony test, kada sam saznala da sam opet trudna, znala sam da ću svoje povjerenje opet dati Bio Save-u. Ovaj put sam se odlučila za novi test Qualified jer je najdetaljniji test koji trenutno postoji. Oba puta moje iskustvo sa Bio Save timom i uslugom je bilo odlično. Hvala vam sto brinete o našoj porodici!

  Sandra Rapić

Obzirom da sam imala dva spontana pobačaja prije ove trudnoće, doktorica mi je savjetovala da radim Qualified test jer pokriva i neke rijetke anomalije koje su čest uzročnik spontanih. Bila sam zabrinuta jer mi je zvučalo skupo međutim u Bio Save-u su mi omogućili opciju plaćanja na rate sto mi je znatno olakšalo postupak. Na moju veliku sreću, vrlo brzo su mi javili da je nalaz uredan i da očekujem djevojčicu. Hvala Bio Save za sve!

  Katarina Vilić

Odlučila sam se za Bio Save jer banka FamiCord nudi i opcije liječenja. Moj suprug i ja smo htjeli biti sigurni da ako nam jednog dana zatrebaju da ne moramo sami prolaziti i kroz organizaciju liječenja. Smatramo da je to jedan od najbitnijih faktora u ovom cijelom procesu. Sve pohvale!

   Amina Topčić

Ovo je treći put da matične ćelije svog djeteta pohranjujemo u Bio Save-u. Sve pohvale za uslugu koju pružaju, a posebno Dijani koja nas prati već od prve trudnoće. Osjećamo kao da je član naše porodice a mi njihove. Još jednom hvala!

   Alisa Osmić

       Hvala Bio Save-u na ljubaznosti i stručnosti. Pomogli su mi da izaberem pravi paket Harmony testa za mene i sada mirno spavam znajući da cu roditi genetski zdravog dječaka.

  Selma Begić

       Nakon mnogo godina pokušavanja da osnujemo porodicu, moj suprug i ja smo se podvrgnuli IVF proceduri. U klinici su nam objasnili da trebamo raditi neki tip prenatalnog testiranja te nas uputili na genetičarku iz Bio Save-a na dalje savjetovanje. Ovom prilikom želim da se zahvalim gospođi Dijani za strpljenje, znanje i ljubaznost. Kada smo došli na zakazani termin detaljno je pročitala sve naše nalaze, objasnila nam proceduru i informacije koje dobijamo Harmony testom. Njen brižni pristup je ulio dodatnu sigurnost i već za tri dana nas je obavijestila da mozemo mirno čekati zdravu djevojčicu. Mir koji donosi ovo saznanje je zaista neprocjenjiv i čini cijelu trudnoću ljepšim iskustvom. Hvala cijelom Bio Save timu a posebno dragoj Dijani.

  Maja Radić

Odluka da pohranim matične ćelije svog djeteta je najbolja investicija našeg života. Ispočetka sam bila skeptična jer nisam znala mnogo o tome i djelovalo mi je skupo. Međutim nakon što sam prisustvovala webinaru u organizaciji Bio Save-a, dodatno sam se zainteresovala za tu temu. Javila sam se Bio Save-u i zakazala informativni sastanak. Njihova genetičarka mi je jako detaljno objasnila sve i pomogla da napravim  finansijski plan koji odgovara našem budžetu. Matične ćelije našeg malog dječak se sada sigurno čuvaju u Njemačkoj. Iako se nadam da ih nikada nećemo koristiti, znamo da smo osigurani ako nam zatreba i da smo učinili sve za sigurnost našeg djeteta.

  Emina Muharemović

Nakon što mi je doktor rekao da mi je nalaz double testa loš i da moram raditi amniocintezu bila sam prestrašena. Moja sestra je imala jako loše iskustvo sa amniocintezom, pa sam znala da ja ne želim prolaziti kroz to. Raspitala sam se o prenatalnim testovima I odlučila svoje povjerenje dati Bio Save-u s obzirom da se Harmony test radi u Njemačkoj. Rezultate sam dobila kroz tri dana i ne mogu opisati svoju sreću kada sam saznala da je moja djevojčica dobro.

Hvala cijelom timu a posebno divnoj Sanji koja je umirila moj strah i pružila mi neizmjernu podršku.

  Kristina Stjepanović

Sve pohvale za odlični Bio Save tim!

Naše iskustvo sa njima je zaista bilo sjajno već od prvog dana. Znali smo da ćemo sačuvati matične ćelije jer smo to uradili za prvo dijete, ali nismo razmišljali o toj proceduri na početku trudnoće. Kada smo došli da radimo Harmony test, Sanja nam je objasnila pogodnosti Bio Cube paketa. Dobili smo veliki popust na test i dodatnih dest godina na čuvanje matičnih ćelija.

Ovo bih preporučila svim budućim roditeljima jer ovakve rane odluke prave značajnu uštedu i pružaju dodatnu sigurnost za ostatak trudnoće.

Kakva su Vaša iskustva sa našim uslugama? Pišite nam na: i@bio-save.ba

Sign In