Famicord Group je pokazao visok nivo odgovornosti prema porodicama širom Evrope kada je odlučio da za narednih 5 godina, o svom trošku, prihvati 350.000 uzoraka iz Cryo Save-a (koji je dospio u velike finasijske probleme) i time spriječi njihovo propadanje.

Među tim uzorcima ima više od 30.000 uzoraka porodica iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Hrvatske.

Famicord Group je najveća Evropska grupacija koja ispunjava najviše svjetske standarde u oblasti analize, obrade i čuvanja matičnih ćelija. Posluje u 22 zemlje, sa sopstvenim laboratorijama u 10 zemalja Evrope.

Više od 420.000 porodica je svoje poverenje poklonilo Famicord Group, a preko 2.500 uzoraka matičnih ćelija je iz Famicord-ovih banaka matičnih ćelija povučeno za različite vrste liječenja.

Biosave Group je Partner Famicord za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju i Albaniju. Biosave Group je svojim Klijentima omogućio čuvanje matičnih ćelija u njemačkoj banci BioCryo, članici Famicord Group.