Harmony™ prenatalni test je u Bio Save Group na Balkanu do sada uradilo preko 14.000 trudnica i pokazao je 100%-nu preciznost u otkrivanju Down-ovog sindroma sa 52 dijagnostikovana slučaja koji su potvrđeni dodatnim analizama verifikacije.

Za Harmony™ prenatalni test se do sada na Balkanu odlučilo preko 14.000 trudnica. Njih 52 su u ranoj trudnoći saznale da nose bebu sa Daunovim sindromom.

Invanzivnom procedurom potvrđeno je da su 52 bebe zaista imale Daunov sindrom. Takvi rezultati dokazuju da je preciznost Harmony prenatalnog testa 100%.

‘’ Bilo je potrebno tek pet dana da ostatak trudnoće suprug i ja budemo mirni i uživamo u svakom danu očekujući našu kćerkicu. Saznali smo spol naše bebice veoma rano i još bitnije i sve što je potrebno bez ikakve boli i stresa. Toplo preporučujemo svim roditeljima Harmony test! ‘’  porodica iz Sarajeva koja je uradila Harmony™ test u 12 sedmici trudnoće.

U isto vrijeme sve trudnice koje su dobile  negativan test su rodile djecu bez Daunovog sindroma.

RIZIK KOD TRUDNICE ZA DAUNOV SINDROM

Rizik kod trudnice  starosti od 35 godina je 1:360 (dakle u 360 trudnoća rađa se jedno dijete s Daunovim sindromom).

Kada trudnica ima 30 godina, rizik koji nose godine starosti je 1:1000 (dakle u hiljadu trudnoća rađa se jedno dijete s Daunovim sindromom), dok je rizik kod trudnice sa 40 godina već desetostruki, dakle, na svakih 100 trudnoća rađa se jedno dijete sa Daunovim sindromom.

Za informacije o posebnim pogodnostima pozovite nas na naše kontakt telefone, naši agenti će Vam odgovoriti na sva pitanja i pojasniti uslove preuzimanja poklon vaučera.