Zajedno dobijamo više

Prije tačno 30 godina u Francuskoj, dr. Eliane Gluckman je izvršila prvu transplantaciju matičnim ćelijama iz krvi pupčane vrpce. Ovaj događaj je pokrenuo revoluciju u svijetu liječenja matičnim ćelijama. Do danas je u svijetu izvršeno preko 355.000 transplantacija matičnim ćelijama iz krvi pupčane vrpce i taj broj raste iz godine u godinu.

Povodom 15. novembra - Svjetskog dana krvi iz pupčane vrpce želimo da trudnice koje se odluče na potpisivanje ugovora o pohranjivanju matičnih ćelija iz pupčane vrpce u FamiCord banci, obradujemo vrijednim poklonom - produženim čuvanjem matičnih ćelija iz pupčane vrpce njihovog djeteta.

Da bi trudnice dobile na poklon dodatnih 20 ili 30 godina čuvanja matičnih ćelija, neophodno je da zajedno dođu istog dana na potpisivanje ugovora o čuvanju matičnih ćelija u kancelariju Bio Save-a u Sarajevu (Marsala Tita br.2).

POKLON ZA TRUDNICU

Imajući u vidu navedeno, Bio Save je odlučio da svaku trudnicu obraduje poklonom - 10 godina produženog čuvanja matičnih ćelija, vrijednost poklona 250 EUR.

POKLON ZA 2 TRUDNICE

Ukoliko 2 trudnice dođu zajedno, svakoj poklanjamo po 20 godina produženog čuvanja matičnih ćelija, vrijednost poklona po 450 EUR.

POKLON ZA 3 TRUDNICE

U slučaju da 3 ili više trudnica dođu zajedno, svakoj od njih poklanjamo po 30 godina produženog čuvanja matičnih ćelija, vrijednost poklona po 750 EUR.