BioSave porodice

Kompanija BioSave voli da poklanja, te je odlučila svoje porodice nagraditi novim programom darovanja roditeljima koji se odluče pohraniti matične ćelije iz pupčane vrpce u Viti 34. Program lojalnosti BioSave porodica pruža posebne pogodnosti porodicama i  njihovim bebama.

Svaka porodica koja se odluči za neku od naših usluga, da li je to pohranjivanje matičnih ćelija iz mliječnog zubića u prvoj svjetskoj banci BioEden ili jedini akreditovani prenatalni test u Evropi - Prenatest, očekuju ih brojne pogodnosti unutar BioSave porodice.

Svaka porodica koja pohrani matične ćelije učestvuje u BioSave porodica programu , te ima priliku da bude nagrađena poklonom pohranjivanja matičnih ćelija iz mliječnog zubića na 20 godina u prvoj svjetskoj banci za pohranjivanje dentalnih matičnih ćelija BioEden.

BioEden - prva svjetska kompanija za pohranjivanje matičnih ćelija iz mliječnog zuba

Na ovaj način, našim porodicama i njihovim najmilijima će biti omogućena još jedna prilika za pohranjivanje matičnih ćelija iz mliječnog zubića i umnjaka.

U sklopu programa BioSave porodica, nalazi se i iznenađenje za jednu od naših porodica u sklopu kojeg je posjeta laboratorijama Vite 34 u Leipzigu te dvodnevni obilazak.

Na ovaj način će naši klijenti će imati priliku da posjete Laboratorije te svakako informišu se o svim eventualnim pitanjima. Naši stručnjaci iz Vite 34 će biti na raspolaganju našoj porodici, te sa zadovoljstvom ih uputiti na željene lokacije.