PROLJETNI POPUST 2020

Proljeće će ove godine prteći u znaku socijalnog distanciranja.

Jedino biće sa kojim se nećete distancirati je beba koja nastaje u Vašem stomaku.

Ta radost i zadovoljstvo biće izvor “emotivnog zbližavanja”. 

Čak i ovako na daljinu, želimo da ostanemo emotivno bliski sa svim našim trudnicama i da ih obradujemo jedinstvenim “Proljetnim popustom” u vidu besplatnog pohranjivanja TKIVA pupčanika uz bilo koji paket.

MATIČNE ĆELIJE U BORBI PROTIV COVID-19:

Da li ste znali da mezihimalne matične ćelije pomažu u imunološkom odgovoru organizma na virus, a da se najveći broj ovog tipa matičnih ćelija nalazi u TKIVU PUPČANIKA?

Tkivo pupčane vrpce sadrži veliku koncentraciju mladih matičnih ćelija koje su sposobne da se same dijele i razvijaju. Istraživanja potvrđuju da matične ćelije iz tkiva pupčane vrpce imaju jedinstvenu sposobnost da se brzo regenerišu i diferenciraju. Samim tim, one su veoma interesantne za medicinu, upravo zbog mogućnosti stvaranja ovih tkiva u laboratoriji.

Sve što je potrebno je da ste trudne, da pozovete Bio Save tim i da kažete da želite svoj “Proljetni popust”. Naš stručni  tim će vam pomoći da izaberete paket koji Vam najviše odgovara.

Ponuda važi za sve trudnice koje nam se jave do kraja aprila 2020. Poroditi se možete i kasnije :-)

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 033 742 856 ili putem mejla na i@bio-save.ba.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unaprijed. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspješno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Mogućnost plaćanja na rate.

Korisni linkovi

 

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, genetičari, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!