Posebna ponuda u Maju - 20+20 godina uz #BioSaveToSmoMi

Proljeće i beba koju nosite u stomaku donose jedinstven osjećaj sreće za sve buduće mame. Podjelite svoju sreću sa svojim prijateljima i osvojite svojoj bebi poklon od 20 dodatnih godina za čuvanje matičnih ćelija - 40 godina po cijeni za 20!

Da bi obezbijedili ovako vrijedan poklon potrebno je da:

  • Buduća mama napravi "selfi" fotografiju sa Bio Save brošurom ili katalogom* ili bio-save.ba sajtom
  • Objavi fotografiju na svom Facebook ili Instagram nalogu i u tekstu objave navede "heštagove" #BioSaveToSmoMi i @BioSaveGroup @BioSaveBiH

* Ukoliko do sada niste nabavili Bio Save brošuru ili katalog, možete ih besplatno poručiti na slijedećem linku: Poruči katalog ili ih Poručite telefonom.

Prilikom potpisivanja ugovora o čuvanju matičnih ćelija pozovite sa na svoju selfi objavu čime ostvarujete poklon od dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija. Poklon se odnosi samo na ugovore sklopljene tokom maja 2020.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili vam je potrebna pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate.

Na FB ili IG podijeli & 20 dodatnih godina svom djetetu dodijeli!

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite dio Bio Save porodice koja uspješno posluje u svim zemljama regiona - Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Hrvatska i Albanija.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 033 742 856 ili putem mejla na i@bio-save.ba.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unaprijed. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspješno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Mogućnost plaćanja na rate.

Korisni linkovi